Hello! My name is Anna and I am 15 years old. This is my blog about my year in the US. I chose to go to the US with an organisation called EF (Education First) and this blog is for me to look back on, to answer any questions anyone might have, for my family and friends to read so they can find out what I'm doing and maybe make other people want to go on an exchange year too!

First week of school!

Publicerad 2014-08-25 02:21:52 i Allmänt,

Hej!

Nu är min första "vecka" av skolan klar (det är söndag men ändå) och det har varit ganska najs, känns lite som det har varit surrande bin i huvet på mig hela veckan, känns som jag inte ens kommer ihåg något alls. Första dan va väl ganska oklar, hade inte riktigt fattat vart jag skulle och vem jag satt med på lunchen och var jag satt på lektionerna men nu efter en vecka känns allting ganska najs och träffat ganska många människor! Det jag är mest taggad på är nog psykologin dock. Vi har fått i uppgift nu att studera någon i klassen och skriva en uppsats om hur de beter sig, fett najs haha! Men nu ska jag gå och lägga mig för jag behöver det! Ha det! Lite bilder!

Swedish post!

Publicerad 2014-08-08 22:23:13 i Allmänt,

Hej!
Nu har jag varit framme i ett tag, kom fram den 23:e men kom fram till South Carolina den 2:a. Camp va helt fantastiskt. Jag har lagt upp massa bilder på Facebook (för er som fortfarande använder det). Hittills har jag inte gjort så mycket här än, bara köpt saker för Tracys Cookout och fixat våra naglar. Men kan ärligt talat säga att det är sjukt fint här och är jätte nöjd med min stat. Jag har en massa bilder men de kommer va i en jätte konstig ordning tror jag. Kan försöka organisera lite hehe. Imorgon kommer typ 50 pers hit och den 11:e kommer Elise hit så tagg på det antar jag. Har inga vänner än sadly bara Leah och Lena som följde med till flygplatsen och hämta mig hahahah aja vet inte vad jag ska skriva sämsta inlägget någonsin puss hej 


Okej fixade fan en ordning hejdå

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela